Kohta kuukausi kulunut siita kun saatiin "pikku" ukko kotiin. Ipana on todella valloittanut koko perheen ja Elmakin tuntuu tulleen kuorestaan esille. Voi sita riemua kun saa kaverin kanssa painia ja rahjata. Huvittavinta on se etta meidan vanhapiika on se joka ensimmaisena on yleensa Dieselia leikkiin haastamassa.
Talla viikolla on tarkoitus hakea vahvisterokotteet ja sitten suunnataan koirakouluun pentukurssille. Katsotaan miten elohiiri jaksaa keskittya. Talla hetkella ainakin kaikki energia menee siihen namin tavoitteluun erilaisilla hyppykompinaatioilla. Agilitya ei taalla paasta treenaamaan ennen kuin pentukurssit on kayty, mutta onneksi kotoa loytyy irtokepit niin pujottelu saadaan ainakin kotona treenattua. Ipana kylla vilauttelee tosi hienoja kykyja kaikenlaiseen harrastamiseen. Kumpa vaan omistaja onnistuisi niita kykyja hyodyntamaan eika pilaisi upeaa harrastuskoiran alkua ;-)

Kovasti pikkumies on kokoa kasvanut; mutta nyt kasvu tuntuu hidastuneen. parin viime viikon aikana sentteja ei ole tainnut tulla kuin 1 tai 2. Ehka se sittenkin jaa medirajoihin ja siita tulee hullllllja vastus kaikille Belgian maan medikoirille :-D Painoa ipanalla onkin sitten jo reilu 5kg (valihuomautuksena etta elma painaa 6,8kg), mutta luustohan silla on kolminkertainen verrattuna meidan neiti hipsukkaan.

Jatketaan taas toisen kerran kun saadaan uusia kuviakin koipeliinista