Meillahan on saanto, etta koirat eivat saa tulla sankyyn, eika sohvalle... Jostain syysta kuitenkin tallainen naky kohtasi minua kun menin sulkemaan vieras/koirahuoneen ikkunaa

cute002.jpg

Samoin meilla on saantona etta koirat pysyvat pois keittiosta silloin kun ihmiset syovat... ja mita meidan pikku paholainen tekee. Kavelee keittion ovensuuhun tuijottaa tiukasti meita molempia ja alkaa komentamaan meita napakalla kimealla aanella. Hetken aikaa piti ipanan kanssa neuvotella ennen kuin tultiin tulokseen etta koirat pysyvat edelleen olohuoneen puolella ja aanen kaytto sisatiloissa on edelleen  kiellettya ;-)

Pennun tulo taloon todella testaa saantoja ja niiden noudattamista . Elmalle suurin osa saannoista on itsestaan selvia ja se noudattaa niita lahes aina ja jos ei noudata tietynlainen katse riittaa palauttamaan typyn ruotuun. Diesel puolestaan kokeilee kaikkea. Se hyppaa sangylle ja kun sen komentaa alas se kiertaa toiselle puolella sankya ja kokeilee josko silta puolelta saisi tulla sankyyn ja joka kerta sen ilme on yhta hammentynyt kun sita kieltaa... " Siis tah... ei taa ennen ollu kiellettya.... "

Dieselille ei myoskaan voi olla vihainen... ei vaan voi... se osaa hellyyttaa paatuneimmankin ihmisen super iloisella hannanheilutuksella ja valoakin nopeammalla pusutuksella ja jos nama keinot pettavat se osaa tuijottaa sydanta sarkevasti silmiin noilla suloisilla sinisilmillaan. Yrita nyt siina sitten komentaa toista <3

Koirakoulussa ollaan kayty pari kertaa viikossa. Viime viikolla Dieselia kiinnosti enemman kentalta loytyvat kanin kakka pallerot kuin Joen tarjoamat typerat namit. Talla viikolla otettiin mukaan lihapullia ja niiden houkutus voitti onneksi ne kanin kakat. Kovasti Diesel harjoittelee nyt kontaktin ottoa ja seuraamista ja Joe harjoittelee oikea aikaista palkkaamista. Mina sitten kayn Elman kanssa agiliitamassa. Hauskaa on ja Elmasta on selkeasti hubaa kun saa teha juttuja ihan vaan mamman kanssa kahdestaan. Elman kanssa paa treenin kohteena on irtoaminen ja vauhdin lisaaminen ja siina ollaankin kivasti edistytty.