Lauantaina oltiin Dieselin kanssa ekoissa nayttelyissa Mechelenissa. Nayttelyt taalla sujuvat hieman eri tapaan kuin Suomessa, joten kaikkien naytteilleasettajien tulee olla paikalla ennen kymmenta aamulla. Mitaan aikatauluja ei julkaista ennakkoon joten ihan arvailujen varassa oli mihin aikaan pikkumies esiintyy kehassa.

Dieselin kasvattaja Sirpa saapui viime keskiviikkona tanne Belgiaan Hilla shelttinsa kanssa osallistuakseen myos nayttelyyn ja samalla hieman lomaillakseen. Sirpan kanssa sitten pahkailtiin GPS:n ohjeistusta matkalla Antwerpenista Mecheleniin, mutta onneksi lopulta loydettiin perille ihan ilman typeran gepsin apua. Nayttelypaikkana oli kivan iso ja valoisa Nekkerspoelin halli. Kehakin loytyi nopsasti ja pystytimme leirin kehan reunalle. Diesel heratti kiinnostusta muissa sheltti ihmisissa ja sita kavi muutama kasvattajakin rapsuttelemassa.

Lopulta oli sitten meidan vuoro ja tietysti Diesel oli ekana kehassa onhan se baby luokkalainen ja uros. Poydalla ipanaa pikkuisen jannitti ja tuomaria piti hieman komentaa, mutta liikkeet pirpana esitti kauniisti ja seisoikin tosi hienosti. Arvosteluksi saatiin veelbelovend eli erittain lupaava. Muuta kirjallista arviointia ei Belgiassa nayttelysta saakkaan. Arvostelun jalkeen jaimme odottelemaan mita baby luokassa kilpaileva narttu saa arvosanaksi. Lopulta kisasimme sitten narttupentua vastaan ja riemuksemme voitimme sen. Mamman HIENO Diesel the Wiesel! Diesel oli siis ROP baby shelteissa.

Sirpan Hillalla oli valioluokassa vastassa soopelin varinen ranskalainen narttu. Hilla sai excelentin, mutta kilpailuluokassa sitten ranskis paihitti meitin suomineidon. (voisi sanoa etta varin mitalla ;-) )

Laitetaan tahan loppuun pari kuvaa Dissun kehakaytoksesta

mechelenkv036.jpg

valilla Dieselin koreografiaan kuuluu hienostunut ns. dissupomppu
mechelenkv038.jpg

mutta suurimmaksi osaksi ipana kylla osaa liikkua
mechelenkv037.jpg